Velg riktig versjon – som regel den øverste – og oppdater mobilen. Leveringsoptimalisering er en ny funksjon i Windows 10 som gjør at Windows Update også kan få levert oppdateringer fra tilfeldige andre PC-er, i tillegg fra Microsofts servere. Fordelen er at du skal kunne få oppdateringer raskere enn ellers. LibreOffice er helt gratis og kan lastes ned fra libreoffice.org. Den norsk språkversjonen finner du på no.libreoffice.org.

  • Har du fått problemer etter siste oppdatering av Windows?
  • Du kan nå velge å skjule eller vise oppdateringer, og kan blokkere uønskede oppdateringer.
  • Blant valgene her finner du Windows DVD Player fra Microsoft.
  • NSM oppfordrer alle med Microsoft Windows til å gjennomføre en ny sikkerhetsoppdatering så raskt som mulig, etter at en «kritisk sårbarhet» er oppdaget.

Det oppgraderte operativsystemet er tilgjengelig fra og med29. Juli, og er helt gratis å oppgradere til det første året.

Flere Artikler

For å undersøke om Windows 10-PC-en din støttes, har Microsoft utviklet et program kalt Tilstandskontroll for PC, men i skrivende stund er ikke programvaren tilgjengelig for nedlastning. Offisiell side En betaversjon kan for øvrig lastes ned herfra, men det krever at du er Windows Insider og logger inn med en Microsoft-konto.

Fikk 80 000 Kroner I Erstatning For Windows 10

Det finnes et triks i Windows 10 som gir deg tilgang til «skjulte» innstillinger i Windows. Dette er innstillinger som en vanlig bruker gjerne ikke trenger, men er kjekt å ha for en mer avansert bruker. Du kan gjøre dette via Start, Innstillinger, System, Standardapper. Her kan du klikke på Groove Music under Musikkspiller, du får da opp en liste over alternativer, og det er bare å klikke på den du ønsker.

En rekke funksjoner som er tilgjengelige i tidligere Windows-versjoner, blir fjernet fra Windows 10. Den gode nyheten er at du kan få tilbake funksjoner som ble fjernet etter oppgradering. Microsoft har valgt å fjerne en rekke funksjoner som fantes i tidligere Windows-versjoner.

En melding vises som ber deg om å starte datamaskinen på nytt etter at oppdateringspakken er installert. Du kan manuelt oppdatere Windows-systemet når du mottar oppdateringspakken.